Corona-nieuws

JCW activiteiten in 2021

 

Momenteel bevinden we ons in code rood. Voor meer informatie hierover verwijzen we jullie verder naar de website van De Ambrassade*.

Vanaf 24 maart mag JCW activiteiten organiseren voor -12 jarigen met maximum 10 deelnemers (excl. begeleiding) in de mate van het mogelijke buiten in de buitenlucht.  Voor groepen van 13 tot en met 18 jaar kunnen ook alleen voor 10 personen (excl. begeleiding) en gaan verplicht buiten door. 

In de Paasvakantie mag JCW activiteiten organiseren met maximum10 deelnemers (excl. begeleiding). Echter kan het voorvallen dat het lokaal bestuur (van waar de activiteit doorgaat) verstrengde maatregels neemt, waardoor een activiteit niet kan plaatsvinden. 

Op onze website wordt momenteel het ganse aanbod van het voorjaar en de zomer van 2021 weergegeven. JCW is immers hoopvol dat binnenkort alle leeftijdscategorieën opnieuw mogen deelnemen aan fysieke activiteiten en wil geïnteresseerde deelnemers de mogelijkheid bieden om nu al in te schrijven. Toch houden we rekening met de kans dat coronamaatregelen invloed hebben op een aantal activiteiten. Zo kan het zijn dat enkele activiteiten ingekort of afgelast zullen worden.

Als deelname aan een activiteit omwille van corona(maatregelen) niet meer mogelijk blijkt, bv. door een aanpassing aan de leeftijdsgrens of een verplichte isolatieperiode, zal JCW de inschrijving kosteloos annuleren.

Bij veranderingen of aanpassingen inzake het aanbod 2021, houden we jullie steeds op de hoogte. We bedanken jullie alvast voor het vertrouwen in JCW. Samen houden we het veilig en gezond.

*De Ambrassade is een overkoepelende organisatie voor al het jeugdwerk in Vlaanderen en Brussel, zij vertegenwoordigen en ondersteunen de jeugdverenigingen.