Internationale uitwisseling: Creative Castle week 1 (Duitsland)

Wil je logeren in een oud kasteel op een berg met deelnemers uit verschillende Europese landen? Ga samen met een begeleider van JCW op avontuur in Duitsland!

  • Leer andere deelnemers kennen uit Spanje, Frankrijk, Italië...
  • Ga geocaching
  • Kies uit verschillende toffe workshops zoals film, game-ontwikkeling...
  • Ga op leuke excursies

De voertaal tijdens deze uitwisseling is Engels. Er gaat ook steeds een Nederlandstalige JCW-begeleider mee.

Op zaterdag 1 juli houden we een voorbereidingsmoment met de deelnemers en begeleider in het Hopper jeugdverblijf Het Scoutshuis (Wilrijkstraat 45, 2140 Antwerpen). Op die manier kunnen jullie elkaar al leren kennen. Er is dan ook een moment met praktische informatie en eventuele vragen voor de ouders.
Meer informatie volgt via mail na inschrijving.

13 - 15 jaar

Prijzen

Standaardprijs:
€ 355,00

zo 30 juli - za 5 augustus

Met overnachting
Neuerburg
Schrijf in op de wachtlijst

Dit evenement is momenteel volgeboekt. U kunt echter wel nu inschrijven en op een wachtlijst geplaatst worden. U krijgt bericht als er plaatsen vrijkomen.

Deze activiteiten worden als project ingediend bij Erasmus+ Youth In Action (een Europees programma voor uitwisselingen).

JCW is aangesloten bij het Platform Netwerk voor Europese Jeugdactiviteiten en heeft persoonlijke contacten met alle Europese partners waarmee ze samenwerkt. Meer info: www.platform-network.com.

(*) Plaatsen voor onze internationale uitwisselingen zijn beperkt. Inschrijven doe je dus best zo snel mogelijk om je plaats voor deze activiteit te garanderen.