Wetenschapskamp: Stoffen ontrafeld

Heb jij ooit al een jas of broek op zonne-energie gehad? Wat kan een 3D-printer betekenen voor jouw nieuwe outfit? Wil je weten of je T-shirt ecologisch en kindvriendelijk geproduceerd is? Tijdens dit kamp laten we onze creativiteit los en ontwerpen zelf een kledingstuk met 3D-printers en lasercutters in het Fablab van de KdG Hogeschool. Samen met het modemuseum reizen we op speelse manier doorheen de geschiedenis van textiel en ontdekken alle belangrijke innovaties. In het labo van de Universiteit Antwerpen werpen we onze kritische blik op de kledingindustrie en onderzoeken hoe vervuilend de stoffen die we dragen kunnen zijn.

Stof tot nadenken dus!

9-12 jaar

Prijzen

Standaardprijs:
€ 305,00
Kortingsprijs:
€ 290,00

zo 16 augustus - za 22 augustus

Met overnachting
Antwerpen
Ticket sales ended

Tijdens deze 7 dagen vol leerrijke activiteiten is er natuurlijk voldoende tijd voor spel en plezier. We overnachten in het vernieuwde jeugdverblijf De Karakol op Linkeroever waar er veldbedjes voor jullie klaar zullen staan.
Afbeeldingsresultaat voor logo kdg fablabAfbeeldingsresultaat voor logo universiteit antwerpenAfbeeldingsresultaat voor logo modemuseum antwerpenAfbeeldingsresultaat voor kringwinkel antwerpen