Vormingstweedaagse juli 2020

Het eerste weekend van juli zal onze vormingstweedaagse doorgaan! De vorige kon helaas niet doorgaan vanwege corona-maatregelen. Ook deze vormingstweedaagse zal er iets anders aan toe gaan maar daarom niet minder leuk!

We verblijven in het Scoutshuis in Antwerpen. Alle vormingen zullen hier ook doorgaan en worden gegeven door JCW-medewerkers.  Ben je deze zomer begeleider op één van onze activiteiten of kampen? Dan krijg je de tijd om samen met je mede-begeleiders verder voor te bereiden. Verder voorzien we voldoende tijd voor ontspanning en plezier.

We starten zaterdag tussen 9u30 en 10u15 en eindigen zondagmiddag om 12 uur. Nadien is er nog de gelegenheid om samen te gaan eten en iets leuks te doen (onder voorbehoud). 

Opgelet! Het is niet mogelijk om later in te springen dit jaar omwille van de bubbels die we vormen. Iedereen die aanwezig zal zijn wordt ten laatste verwacht om 10u15. Vroeger doorgaan kan wel.

Opgelet: Begeleiders die maandag 6 juli starten met een kamp te geven kunnen deelnemen aan de vormingstweedaagse maar onder voorwaarden (Mondmasker,...) De concrete details hierover worden nog gecommuniceerd. Dit is een gevolg van de maatregelen vanuit het jeugdwerk om vermenging van verschillende bubbels op een kamp of activiteit tegen te gaan. 

15 - 99 jaar

Prijzen

Gratis
€ 0,00

za 4 juli - zo 5 juli

Met overnachting
Antwerpen
Ticket sales ended

Enkel voor vrijwilligers!

Locatie: Scoutshuis Antwerpen, Wilrijkstraat 45 2140 Antwerpen

Vergeet zeker je matrasbeschermer, een slaapzak en een kussenovertrek niet dit jaar!

Leer je mede-begeleiders kennen!
Een goede start van de zomer