Time4tea (UK)

Dit project brengt leerkrachten of jeugdwerkers uit 24 verschillende landen samen voor drie gekoppelde activiteiten:

Een training in Londen over het opzetten en organiseren van een activiteit van Time for Tea op lokaal, nationaal en internationaal niveau.

Wanneer je naar huis terugkeert, heb je maximaal 6 maanden om je eigen Time for Tea-project te organiseren met een groep kinderen of jongeren.

Ten slotte is er nog een terugkom moment om jouw ervaringen met alle andere deelnemers te delen.

Prijzen

richtprijs
€ 150,00
Zodra je ingeschreven bent, nemen we contact met je op over de betaling.

zo 28 juli - za 3 augustus

Met overnachting
Londen
Ticket sales ended

www.time4tea.info

Deze activiteiten worden als project ingediend bij Erasmus+ Youth In Action (een Europees programma voor uitwisselingen). De selectie ervan gebeurt pas in het voorjaar van 2019, waardoor JCW bij het verschijnen van deze brochure nog niet kan garanderen of alle uitwisselingen plaatsvinden. Hierdoor kan ook de informatie over deze activiteiten nog onvolledig zijn. Check steeds onze website voor de meest recente informatie!

JCW is aangesloten bij het Platform Netwerk voor Europese Jeugdactiviteiten en heeft persoonlijke contacten met alle Europese partners waarmee ze samenwerkt. Meer info: www.platform-network.com.

Plaatsen voor onze internationale uitwisselingen zijn beperkt. Inschrijven doe je dus best zo snel mogelijk om je plaats voor deze activiteit te garanderen. Richtprijzen zijn niet bindend, en afhankelijk van de variabele kosten (zoals bijvoorbeeld vliegtickets, reisverzekering, …) op het moment van goedkeuring. Een definitieve inschrijving volgt dan als alle details bekend zijn.