Technologie Lab x OHME

Heb je altijd al willen weten hoe je smartphone gemaakt is, hoe je hem kan repareren of wijzigen? Wil je meer inzicht in de reden waarom zoveel dingen rondom ons « made in China » zijn?

Tijdens dit Lab ga je zelf systemen ontleden (to hack) om deze beter te begrijpen en eventueel aan te passen: ‘hacken’ dus. We gaan hier niet aan piraterij doen maar maken kennis met de doe-het-zelfbeweging, de makers en prototyping. We denken na over hoe we omgaan met onze omgeving en de dingen die ons omringen. We willen niet enkel passief consumeren maar zelf onze dingen leren maken en wijzingen. Ga aan de slag met nieuwe technologieën en leer het productieproces analyseren. Zo leer je het materiaal en de machines kennen en kan je zelf een eigen object bedenken en realiseren. Aan het einde van het Lab worden alle creaties tentoongesteld.

14-18 jaar

Prijzen

Standaardprijs
€ 75,00
Schrijf je in met twee personen
€ 120,00
Zodra je ingeschreven bent, nemen we contact met je op over de betaling.

ma 8 april - za 13 april

Zonder overnachting
Anderlecht
Ticket sales ended

Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Gluon, een organisatie in Brussel die projecten organiseert op het raakvlaktussen beeldende kunst, technologie en wetenschap. Meer informatie op www.gluon.be.

Afbeeldingsresultaat voor logo gluon

www.gluon.be