Studio Digital Zomerkamp

Deze zomer slaan de verenigingen !DROPS, JCW en 1001 Schakels de handen in elkaar en presenteren samen het Studio Digital Zomerkamp!

 

Dit is hét zomerkamp in Vilvoorde waar jongeren tussen 12 en 18 jaar kunnen spelen met technologie, leren hiermee creatief om te gaan en een eigen digitaal project uitwerken. Dit alles onder professionele begeleiding van digitale coaches. Aansluitend zorgen we voor creatieve, technologische en wetenschappelijke pret - denk aan lasergames, raketten bouwen enz., voor de hele groep onder begeleiding van enthousiaste JCW-medewerkers.

12-18 jaar

Prijzen

Standaard prijs
€ 30,00
Er is geen partner/vrienden/2e activiteit-korting mogelijk voor deze activiteit.
Vrijetijdpas Vilvoorde
€ 6,00

ma 29 juli - vr 2 augustus

Zonder overnachting
Vilvoorde
Ticket sales ended

Asiat-site, Mechelsesteenweg 255, 1800 Vilvoorde

    Geen fotobeschrijving beschikbaar.       Afbeelding kan het volgende bevatten: strepen en tekst                              

                          

Nieuw in ons aanbod!
Schrijf je snel in!
Geen voorkennis nodig!

De deelnemers krijgen de mogelijkheid om van alle digitale thema's te proeven en hiermee te experimenteren. Er zijn 3 professionele, enthousiaste coaches aanwezig, die de deelnemers begeleiden in hun thema.

Binnen jouw thema, zal je de kans krijgen om je eigen idee te ontwikkelen, hier nieuwe vaardigheden rond te leren, en je eigen resultaat te ontwikkelen. Dit kan je dan trots voorstellen op de laatste dag! Dit kan bv. een rijdende robot zijn, een coole en professionele videoclip, een spannend verhaal in een digitaal jasje of wat jij maar wilt. 

We lunchen ter plaatse, dus neem zeker je eigen lunch en drankje mee. Wij voorzien gezonde snacks en drank voor en na de middag, en op vrijdag moet je zelfs je lunch niet meenemen.