Smart Spaces Lab I

GLUON ontwikkelde voor deze editie een hybride digitaal-fysieke project PlugnPlay waarmee we jongeren uitdagen om via digitale en materiële tools een artistiek, innovatief project te ontwerpen dat een antwoord biedt op de sociale uitdagingen in hun eigen omgeving.

Als deelnemer ontvang je een toolbox waarmee je thuis aan de slag gaat voor ontwerp van een innovatief prototype binnen het thema ‘Boost your lockdown & Personal space: Gamification’. Hierbij bedenk je een oplossing in de vorm van een prototype die gebruik maakt van Internet of Things, Big Data en zelfs Artificiële Intelligentie. Je word geprikkeld door kunstenaars en IT-experts die hun eigen project voorstellen. Vervolgens word je via een online platform begeleid bij de realisatie van een artistiek digitaal prototype. Op spelende wijze ga je creatief aan de slag met de basistools zoals sensoren, arduino’s, outputmodules, … We denken hierbij aan een muziekinstallatie die aanspringt wanneer je jouw studie-‘lockdown’-kamer binnenwandelt.

Tijdens het Lab organiseren we individuele bezoeken aan Cityfab1, waarbij je kan proeven van technologieën zoals 3D-printing en Lasercutting.

Dit Lab wordt ondersteund door het European ARTificial Intelligence Lab.

 

 

14-18 jaar

Prijzen

Standaardprijs:
€ 15,00
Kortingsprijs voor 2 personen:
€ 20,00

ma 15 februari - vr 19 februari

Zonder overnachting
Anderlecht
Ticket sales ended

Gluon zorgt voor de inhoud van dit kamp.

Activiteiten: Cityfab1 (Dieudonné Lefèvrestraat 37, 1020 Brussel)
Wanneer: ma. 15 t/m vr. 19 februari 2021
Prijs: € 15 (kortingsprijs: € 20  voor twee personen)

 

www.gluon.be

Gluon | cultuurkuur.be