Please, mind the gap! (Griekenland)

Samen met deelnemers van Spanje, Finland, Slovakije en Griekenland leer je de oudjes van het Griekse dorp kennen. Zet je over de generatiekloven, vooroordelen en verschillen heen en ontdek een gemeenschappelijke band. Het wordt zeker een fijne en leerrijke ontmoeting tussen jong en oud. Ondertussen leer je natuurlijk ook nog het prachtige Griekenland kennen. De voertaal tijdens deze uitwisseling is Engels.

15-18 jaar

Prijzen

richtprijs
€ 485,00
prijs nog niet geweten

ma 1 juli - ma 8 juli

Met overnachting
kryoneri
Nu inschrijven

Deze activiteiten worden als project ingediend bij Erasmus+ Youth In Action (een Europees programma voor uitwisselingen). De selectie ervan gebeurt pas in het voorjaar van 2019, waardoor JCW nu nog niet kan garanderen of alle uitwisselingen plaatsvinden. 

JCW is aangesloten bij het Platform Netwerk voor Europese Jeugdactiviteiten en heeft persoonlijke contacten met alle Europese partners waarmee ze samenwerkt. Meer info: www.platform-network.com.

Plaatsen voor onze internationale uitwisselingen zijn beperkt. Inschrijven doe je dus best zo snel mogelijk om je plaats voor deze activiteit te garanderen. Richtprijzen zijn niet bindend, en afhankelijk van de variabele kosten (zoals bijvoorbeeld vliegtickets, reisverzekering, …) op het moment van goedkeuring. Een definitieve inschrijving volgt dan als alle details bekend zijn.