Internationale uitwisseling: GREEN-GO (Italie) - geannuleerd

Heb jij je tanden al eens gepoetst met een bamboe tandenborstel? Heb jij al eens nagedacht over herbruikbare rietjes? Tijdens deze uitwisseling worden er allerlei activiteiten georganiseerd om je even uit de dagelijkse drukte te halen en aandacht te leggen op onze planeet, het milieu en de natuur. Ontdek samen met deelnemers uit Polen, Slowakije, Italië, Ierland en Spanje hoe je bewuster kan omgaan met onze aardbol, en wat het best bij jou past. Dit alles gaat door in het Italiaanse stadje Turijn. De voertaal tijdens deze uitwisseling is Engels.

 

18-26 jaar

do 22 juli - za 31 juli

Met overnachting
Turijn - Italië
Nu inschrijven

Activiteiten en overnachting: Turijn, Italië
Wanneer: do. 22 t/m za. 31 juli 2021
Prijs: nog niet geweten - richtprijs € 485 (*)

Deze activiteiten worden als project ingediend bij Erasmus+ Youth In Action (een Europees programma voor uitwisselingen). De selectie ervan gebeurt pas in het voorjaar van 2021, waardoor JCW nu nog niet kan garanderen of alle uitwisselingen plaatsvinden. Hierdoor kan ook de informatie over deze activiteiten nog onvolledig zijn. 

JCW is aangesloten bij het Platform Netwerk voor Europese Jeugdactiviteiten en heeft persoonlijke contacten met alle Europese partners waarmee ze samenwerkt. Meer info: www.platform-network.com.

(*) Plaatsen voor onze internationale uitwisselingen zijn beperkt. Inschrijven doe je dus best zo snel mogelijk om je plaats voor deze activiteit te garanderen. Richtprijzen zijn niet bindend, en afhankelijk van de variabele kosten (zoals bijvoorbeeld vliegtickets, reisverzekering, …) op het moment van goedkeuring. Een definitieve inschrijving volgt dan als alle details bekend zijn.