Internationale uitwisseling: Dynamic Coast (België)

Tijdens deze week onderzoeken we hoe wetenschap wordt ingezet om onze Belgische industrie duurzamer te maken. We onderzoeken microplastics die we vinden op het strand en we koken ons eigen potje met zeewier. Daarnaast bouwen ook een feestje met zelf gewonnen energie. JCW is zelf gastorganisatie voor deze internationale uitwisseling, en ontvangt deelnemers van Slowakije, Luxemburg, Spanje, Italië en Finland. De voertaal tijdens deze uitwisseling is Engels.

 

16-18 jaar

za 24 juli - za 31 juli

Met overnachting
Oostende
Nu inschrijven

Activiteiten en overnachting: Oostende, België
Wanneer: za. 24 t/m za. 31 juli 2021
Prijs: nog niet geweten - richtprijs€ 200 (*)

Deze activiteiten worden als project ingediend bij Erasmus+ Youth In Action (een Europees programma voor uitwisselingen). De selectie ervan gebeurt pas in het voorjaar van 2021, waardoor JCW nu nog niet kan garanderen of alle uitwisselingen plaatsvinden. Hierdoor kan ook de informatie over deze activiteiten nog onvolledig zijn. 

JCW is aangesloten bij het Platform Netwerk voor Europese Jeugdactiviteiten en heeft persoonlijke contacten met alle Europese partners waarmee ze samenwerkt. Meer info: www.platform-network.com.

(*) Plaatsen voor onze internationale uitwisselingen zijn beperkt. Inschrijven doe je dus best zo snel mogelijk om je plaats voor deze activiteit te garanderen. Richtprijzen zijn niet bindend, en afhankelijk van de variabele kosten (zoals bijvoorbeeld vliegtickets, reisverzekering, …) op het moment van goedkeuring. Een definitieve inschrijving volgt dan als alle details bekend zijn.