Geannuleerd - Inleefkamp: Tussen Beschaving en Barbaren

Fortunata en Iorus nemen jullie mee naar de 4de eeuw van onze jaartelling. Het zijn woelige tijden aan de noordelijke grens van het Romeinse Rijk. Niet enkel militair, waarbij het Laat-Romeinse leger de invallen van de Franken probeert tegen te houden, maar ook in de geesten van de inwoners is het onrustig. Vroeger was het duidelijk; voor meer geluk in de liefde: offer aan Venus ; draait je winkel niet zo goed: dan moet je bij Mercurius zijn...

Maar nu komen vanuit het oosten van het Romeinse Rijk allerlei nieuwe mysterieuze godsdiensten overgewaaid: goden geboren uit maagden, doden die verrijzen of - stel je voor! - met maar één god. Zelfs Minerva weet hiermee geen raad.

Reis mee terug in de tijd naar dit scharniermoment van onze geschiedenis, waarin het eens zo machtige Romeinse Rijk begint af te brokkelen en het begin van de Middeleeuwen zich al aankondigt.

Eén ding is zeker: dit inleefkamp wordt echt "goddelijk"!

16+

Prijzen

Standaardprijs:
€ 370,00
Kortingsprijs:
€ 355,00

ma 3 augustus - zo 9 augustus

Met overnachting
BL Heilig Landstichting,
Ticket sales ended

Het programma is zodanig samengesteld dat het boeiend is voor zowel nieuwe deelnemers als voor degenen die in het verleden al deelnamen. Vermits dit kamp plaatsvindt in een historisch nagebouwde setting, wordt er in de aanwezige nederzettingen overnacht (huisjes of tenten).

Activiteiten en overnachting: Museumpark Orientalis in Nijmegen, Nederland
 

Dit kamp is een samenwerking met Museumpark heilig land stichting Orientalis.

Deelname aan een internationaal re-enactment evenement
Begeleiding door kenners op het gebied van archeologie en Romeins re-enactment