FoodLab: ReThinking Food

Wat eten we in 2050? Hoe bereiden we ons voedsel en waar komen de grondstoffen vandaan? Samen met jou onderzoeken we deze vragen tijdens het FoodLab. In samenwerking met food designer en futurist Chloé Rutzerveld kijken we naar alternatieven voor onze huidige voedselindustrie. We bezoeken een Brussels bedrijf dat innoverend en creatief bezig is met voeding. Na enkele brainstormsessies gaan we aan de slag met een eigen concept voor de supermarkt van morgen! We werken deze projecten uit via digitale tools alsook met 3D printers en lasercutters. De uitgewerkte prototypes worden op het einde van de week tentoongesteld in Muntpunt.

12-16 jaar

Prijzen

Standaardprijs:
€ 75,00
Kortingsprijs voor 2 personen:
€ 120,00

ma 1 november - vr 5 november

Zonder overnachting
Anderlecht
Nu inschrijven

Deze activiteit is een samenwerking met GLUON het Open MediaLab van Erasmushogeschool Brussel en is mogelijk dankzij het initiatief Studiotopia.

meer info: https://gluon.be

gluon logo.png

3D-printing
Virtuele Realiteit
Voedselindustrie