Back to nature (Finland)

Finland is een van de meest bosrijke landen van Europa. Eigenlijk is het één groot natuurgebied. Meer dan 65% van het land bestaat uit (naald)bossen en er zijn ook nog eens ruim 180.000 meren. En of je nu langs de kust wandelt, door de bossen trekt of in een bootje op een meer dobbert: je uitzicht is bijna altijd fabelachtig mooi. Ontdek samen met deelnemers uit en Oostenrijk hoe de Finnen omgaan met de aarde. De voertaal tijdens deze uitwisseling is Engels.

14-17 jaar

Prijzen

richtprijs
€ 485,00
prijs nog niet geweten

zo 28 juli - zo 4 augustus

Met overnachting
Kokkola
Nu inschrijven

Deze activiteiten worden als project ingediend bij Erasmus+ Youth In Action (een Europees programma voor uitwisselingen). De selectie ervan gebeurt pas in het voorjaar van 2019, waardoor JCW bij het verschijnen van deze brochure nog niet kan garanderen of alle uitwisselingen plaatsvinden. Hierdoor kan ook de informatie over deze activiteiten nog onvolledig zijn. Check steeds onze website voor de meest recente informatie!

JCW is aangesloten bij het Platform Netwerk voor Europese Jeugdactiviteiten en heeft persoonlijke contacten met alle Europese partners waarmee ze samenwerkt. Meer info: www.platform-network.com.

Plaatsen voor onze internationale uitwisselingen zijn beperkt. Inschrijven doe je dus best zo snel mogelijk om je plaats voor deze activiteit te garanderen. Richtprijzen zijn niet bindend, en afhankelijk van de variabele kosten (zoals bijvoorbeeld vliegtickets, reisverzekering, …) op het moment van goedkeuring. Een definitieve inschrijving volgt dan als alle details bekend zijn.

ontdek de Finse natuur
Finnen houden van sauna