Back to nature (Finland)

Finland is een van de meest bosrijke landen van Europa. Eigenlijk is het één groot natuurgebied. Meer dan 65% van het land bestaat uit (naald)bossen en er zijn ook nog eens ruim 180.000 meren. En of je nu langs de kust wandelt, door de bossen trekt of in een bootje op een meer dobbert: je uitzicht is bijna altijd fabelachtig mooi. Ontdek samen met deelnemers uit en Oostenrijk hoe de Finnen omgaan met de aarde. De voertaal tijdens deze uitwisseling is Engels.

14-17 jaar

Prijzen

Definitieve prijs
€ 510,00

zo 28 juli - zo 4 augustus

Met overnachting
Kokkola
Ticket sales ended

Deze activiteit werd geselecteerd door Erasmus+ Youth In Action (een Europees programma voor uitwisselingen). 

JCW is aangesloten bij het Platform Netwerk voor Europese Jeugdactiviteiten en heeft persoonlijke contacten met alle Europese partners waarmee ze samenwerkt. Meer info: www.platform-network.com.

Plaatsen voor onze internationale uitwisselingen zijn beperkt. Inschrijven doe je dus best zo snel mogelijk om je plaats voor deze activiteit te garanderen. Richtprijzen zijn niet bindend, en afhankelijk van de variabele kosten (zoals bijvoorbeeld vliegtickets, reisverzekering, …). Een definitieve inschrijving volgt dan als alle details bekend zijn.

ontdek de Finse natuur
Finnen houden van sauna