Archeologiekamp: Grave gasten

Wil je weten wat een archeoloog allemaal doet? Ga dan met ons mee op archeologiekamp! We graven op een echte site, zo sta je zelf in de schoenen van een echte archeoloog.

Voor dit kamp werken we samen met Raakvlak en BAAC Archeologie en Bouwhistorie. 

Raakvlak is de Intergemeentelijke dienst voor onroerend erfgoed van Brugge en het Ommeland. BAAC is het grootste archeologiebedrijf van Vlaanderen. Een ervaren team van archeologen, fysisch geografen en materiaalspecialisten voeren op een professionele manier alle facetten van archeologisch onderzoek uit. En jij kan ze hierbij helpen! Naast het opgraafwerk is er ruimte voor archeologische randactiviteiten (vondstverwerking, depotwerking, metaaldetectie…) en andere wetenschappelijke disciplines om er een boeiende kampweek van te maken.

Je krijgt zelfs de kans om letterlijk van het verleden te proeven tijdens een middeleeuwse kookworkshop in in het Merovingisch huis, een gereconstrueerde boerderij uit de 7de eeuw!

 

13-15 jaar

Prijzen

Standaardprijs:
€ 350,00
Kortingsprijs:
€ 335,00

zo 25 juli - vr 30 juli

Met overnachting
Brugge
Nu inschrijven

Let op: voor dit kamp moet je je fiets meebrengen. Indien dit moeilijk is, geef een seintje, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Activiteiten: Archeologische site - Brugge 
Overnachting: De Karmel, Brugge
Wanneer: zo. 25 t/m vr. 30 juli 2021
Prijs: € 350- (kortingsprijs: € 335) 

 

BAAC    

Raakvlak

Echt archeologisch werk!
Middeleeuws koken
Ontdek een echte archeologische site