Archeologiekamp: Dig-a-holics

Wil je weten wat een archeoloog allemaal doet? Ga dan met ons mee op archeologiekamp!  We graven op een echte site, zo sta je zelf in de schoenen van een archeoloog. Sinds enkele jaren werken we samen met BAAC Archeologie en Bouwhistorie, het grootste archeologiebedrijf van Vlaanderen. Een ervaren team van archeologen, fysisch geografen en materiaalspecialisten voeren op een professionele manier alle facetten van archeologisch onderzoek uit. En jij kan ze hierbij helpen! Naast het opgraafwerk is er ruimte voor archeologische randactiviteiten (vondstverwerking) en andere wetenschappelijke disciplines om er een boeiende kampweek van te maken.

16+ jaar

Prijzen

richtprijs
€ 350,00

zo 9 augustus - za 15 augustus

Met overnachting
weten we nog niet
Nu inschrijven

Op het moment is nog niet duidelijk waar en wanneer dit kamp zal plaatsvinden. Vanaf april kan je meer info vinden op www.jcw.be. Wil je graag mee? Mail naar info [at] jcw.be en we houden je op de hoogte.

Let op: voor dit kamp moet je je fiets meebrengen. Indien dit moeilijk is, geef een seintje, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Sinds enkele jaren werken we samen met BAAC Archeologie en Bouwhistorie, het grootste archeologiebedrijf van Vlaanderen.

Afbeeldingsresultaat voor logo baac