Archeologiekamp: Dig-a-holics

Wil je weten wat een archeoloog allemaal doet? Ga dan met ons mee op archeologiekamp! Dit kamp spitsen we ons toe op wat de archeoloog doet na het terreinwerk. Samen met verschillende materiaalspecialisten ontdekken we de schat aan informatie die archeologische vondsten met zich meebrengen. Zo leren we het vondstmateriaal te wassen, identificeren en bestuderen. Van aardewerk uit de verschillende historische perioden tot skeletmateriaal, we leren het allemaal van dichtbij kennen. Een team van ervaren archeologen, fysische antropologen en materiaalspecialisten beantwoorden hierbij al je vragen. Naast de vondstverwerking worden ook diverse archeologische randactiviteiten voorzien om zoveel mogelijk facetten van het archeologisch onderzoek te belichten.  

16+ jaar

Prijzen

Standaardprijs:
€ 350,00
Kortingsprijs:
€ 335,00

zo 16 augustus - za 22 augustus

Met overnachting
Gent
Ticket sales ended

 

Let op: voor dit kamp moet je je fiets meebrengen. Indien dit moeilijk is, geef een seintje, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Sinds enkele jaren werken we samen met BAAC Archeologie en Bouwhistorie, het grootste archeologiebedrijf van Vlaanderen.

Afbeeldingsresultaat voor logo baac