Wat zou jij doen?

Stel je volgende situatie voor: Je bent in een grote winkel en je ziet iets dat je altijd hebt gewild, maar nooit kon betalen, zoals een duur flesje parfum of een nieuw game. Je neemt het voorwerp van jouw keuze mee naar huis zonder te betalen.

Kan je je voorstellen dat jij zoiets zou doen?

Doe mee aan wetenschappelijk onderzoek van Universiteit Gent.

Ben jij tussen 12 jaar en 25 jaar? Doe mee en win mooie prijzen zoals een Apple iPad of een bol.com waardebon van €30.

Wat zou jij doen?

De meeste jongeren kunnen zich zoiets helemaal niet voorstellen en zouden nooit iets stelen uit een winkel. Toch komen sommige jongeren in een situatie terecht waarin ze een keuze moeten maken. Wetenschappers aan de Universiteit Gent voeren daar onderzoek naar. Zij willen bijvoorbeeld weten of er verschillen zijn tussen jongens en meisjes in de keuzes die ze maken, of er verschillen naar leeftijd…

Ben jij tussen 12 jaar en 25 jaar ? Dan nodigen we jou graag uit om deel te nemen aan dit wetenschappelijk onderzoek. 

Je kan dat doen door te klikken op de link: https://watzouikdoen.be of de QR-code in te scannen en de online vragenlijst in te vullen.

Deze enquête gaat over jezelf en wat jij zou doen in bepaalde situaties. Alle antwoorden die je geeft, zijn volledig anoniem. Bovendien kan je mooie prijzen winnen: een Apple iPad als hoofdprijs of een bol.com waardebon van €30.

Vul de enquête in voor 31 augustus 2019! De prijzen worden verloot in de loop van oktober 2019.

Heb je vragen over dit onderzoek, stuur dan gerust een email naar ann.debuck [at] ugent.be.

Heel veel dank alvast voor je deelname en … veel succes!!